Нов портативен грапавомер на TESA - единственият модел с възможност за безкабелен пренос на данни!

Нов портативен грапавомер на TESA - единственият модел с възможност за безкабелен пренос на данни!

TESA TWIN-SURF е компактен портативен грапавомер, съвместим с всички стойки и аксесоари за закрепване.

Конструкцията на TESA TWIN-SURF е максимално опростена и едновременно с това ергономична. Уредът е снабден с три бутона, служещи за лесно и бързо задаване на параметри и толеранси и отделен бутон за старт на измерването. Измервателният накрайник на TESA TWIN-SURF се завърта на 90°, което позволява и напречни измервания, без препозициониране. Напълно автономен, благодарение на захранването от акумулаторна батерия. Монохромният му OLED дисплей го прави високо енергийноефективен, а контрастът позволява по-лесното разчитане на измерваните показания.

 

TESA TWIN-SURF

 ● TESA TWIN-SURF има най-голямата памет, в сравнение с всички модели на TESA, представени до сега и всяко измерване се запазва автоматично!
TESA TWIN-SURF е първият грапавомер с възможност за безжичен пренос на данни към компютри, таблети и смартфони. Уредът се предлага и в конфигурация с USB порт.
 
Операторът може да използва безплатния софтуер TESA DATA-STUDIO за да осигури комуникацията с компютър. Софтуерът дава възможност за експорт на данните от измерванията в Excel или директно в PDF, като фирмено лого и снимки на измервания детайл могат да бъдат добавени по желание. Платената версия на TESA DATA - STUDIO предлага по-големи функционални възможности , като измерване по 51 параметъра.

               

 

Уредът има редица приложения – измервания на равнини, канали, отвори (дори такива с диаметър Ø > 4 mm, на максимална дълбочина 20 mm). Фиксиран на подходяща стойка може да измерва грапавост на голямогабаритни детайли.
 


 


Повече информация за модела може да намерите тук.
 

 

АРК Метрология

Заявете безплатна демонстрация сега!

Заповядайте в нашия демонстрационен център за едночасова безплатна демонстрация.